Bilmærker, der ikke kun producerer biler

Bilmærker har brug for ikke-kerneproduktionsfaciliteter for at optimere deres produktionsprocesser, øge produktionskapaciteten og imødekomme markedets krav effektivt. Disse faciliteter gør det muligt for mærkerne at outsource specifikke komponenter eller processer, reducere omkostningerne, udnytte specialiseret ekspertise og fokusere på deres kernekompetencer. Derudover tilbyder ikke-kerneproduktionsfaciliteter fleksibilitet, tilpasningsevne og skalerbarhed for at imødekomme udsving i efterspørgslen, teknologiske fremskridt og regionale markedskrav. Samlet set forbedrer sådanne faciliteter driftseffektiviteten, understøtter innovation og bidrager til brandets konkurrenceevne i bilindustrien.

5 bilmærker, der ikke kun fokuserer på biler

Mens de fleste bilmærker primært fokuserer på at producere biler, er der et par eksempler på bilmærker, der har diversificeret deres produktudbud ud over biler. Her er fem bilmærker, der har kastet sig ud i at producere varer, der ikke er direkte relateret til biler:

  1. BMW. Ud over at fremstille luksusbiler producerer BMW også motorcykler under mærket BMW Motorrad.
  2. Honda er kendt for at fremstille biler, men virksomheden producerer også en bred vifte af produkter, herunder motorcykler, el-udstyr (såsom generatorer og plæneklippere) og endda jetfly.
  3. Yamaha er primært kendt for sine motorcykler, men virksomheden producerer også en bred vifte af produkter, herunder musikinstrumenter, lydudstyr, marineprodukter (såsom både og påhængsmotorer) og meget mere.
  4. Ford. Ford er først og fremmest kendt for sine biler og lastbiler, men virksomheden har også udvidet til at producere elektriske cykler under navnet Ford GoBike.
  5. Suzuki. Ud over at fremstille biler og motorcykler har Suzuki diversificeret sin produktportefølje til at omfatte påhængsmotorer til både, terrængående køretøjer (ATV'er) og endda husholdningsapparater som klimaanlæg.

Honda

Og vi har ikke sagt noget om Mitsubishi-mærket, så lad os tale mere detaljeret om det.

Mitsubishi - hvad laver mærket?

Mitsubishi, som et bilmærke, fokuserer primært på at fremstille biler. Men Mitsubishi Corporation, moderselskabet for Mitsubishi Motors, opererer i forskellige brancher og tilbyder en bred vifte af produkter og tjenester. Her er nogle eksempler på ikke-bilrelaterede produkter og forretningsområder, der er forbundet med Mitsubishi-brandet:

  • Industrielle maskiner: Mitsubishi producerer industrimaskiner, herunder værktøjsmaskiner, til forskellige sektorer såsom rumfart, energi og transport.
  • Elektronik: Mitsubishi er involveret i produktion af elektronik, herunder halvledere, displayenheder og klimaanlæg.
  • Tung industri: Mitsubishi Heavy Industries, et datterselskab af Mitsubishi Corporation, har specialiseret sig i fremstilling af tunge maskiner, såsom kraftsystemer, skibe, turbiner og entreprenørmaskiner.
  • Luft- og rumfart: Mitsubishi er involveret i rumfartsaktiviteter, herunder produktion af fly, dele og komponenter.
  • Energi: Mitsubishi er involveret i energisektoren og tilbyder produkter og tjenester relateret til elproduktion, vedvarende energiløsninger og energistyringssystemer.

Mitsubishi

Det er vigtigt at bemærke, at Mitsubishis produktudbud rækker ud over bilsektoren gennem deres diversificerede forretningsaktiviteter.

 

16.04.24, uppermostbrands